لطفا قبل از ثبت سفارش، موجودی و قیمت روز را سوال نمایید: تماس، واتساپ، ایتا، روبیکا: 09130677797 – تاریخ بروزرسانی: 1402/12/15 ⭐ پاسخگویی تلفنی "8 الی 16" - چت آنلاین "8 الی 2 بامداد" (تعطیلات فقط پاسخگویی آنلاین)⭐

چگونه از قیمت خرید فرش پذیرایی مطلع شویم؟

اکثر غریب به اتفاق مردم هنگامی که می‌خواهند یک مدل فرش پذیرایی جدید را با قیمت مناسب تهیه کنند، اما متاسفانه به دلیل کمبود اطلاعات تخصصی در حوزه فرش ماشینی، مجبور به انتخاب هایی می‌شوند که ممکن است پس از گذشت مدت کمی از انتخاب خود ناراضی باشند. البته این نارضایتی برای کسانی که توان مالی خوبی دارند، صرفا در حد زحمت انتخاب مجدد مدل و تغییرات مربوط به دکوراسیون است! اما اکثر مردم وقتی نوبت به قیمت فرش می‌رسد، پا روی علایق و خواسته های خود می‌گذارند. آنها مجبور می‌شوند با فرشی که انتخاب کرده اند کنار بیایند و این موضوع آنها را اذیت می‌کند.

در مورد قیمت و انواع مدل فرش مناسب محیط های مختلف مطلب بسیار است. اما در این مقاله می‌خواهیم به چند نکته اساسی که برای اطلاع از قیمت این نوع فرش ها نیاز دارید بپردازیم و سپس چند نکته در مورد مدل های فرش.

 

عوامل موثر بر قیمت فرش – آیا مدل فرش هم تاثیری دارد ؟؟! 

به صورت مختصر و مفید می‌توان گفت عوامل موثر بر قیمت فرش ماشینی در همه انواع یکسان است. یعنی فرقی نمی‌کند که شما فرش اتاق خواب نیاز دارید یا اتاق کودک، فرش آشپزخانه، یا فرش پذیرایی! در هر صورت شما باید حداقل به پنج عامل اصلی که در قیمت فرش تاثیر گذارند توجه داشته باشید:

فرش وینتیج و کهنه نما - فرش جدید کاشان با مدل جدید - قالی کاشان
فرش وینتیج و کهنه نما – فرش جدید کاشان با مدل جدید – قالی کاشان

1) شانه فرش

شانه یعنی تعداد گره های موجود در یک متر عرض فرش ماشینی! هرچه تعداد این گره ها بیشتر باشد فرش، ریزباف تر و در نتیجه قیمت فرش بیشتر خواهد بود.

2) تراکم فرش

تراکم یعنی تعداد گره های موجود در یک متر طول فرش. که البته معمولا در فرش های جدید با ضریب 3 اعلام می‌شود. این موضوع نیز بر ریز بافتی و افزایش قیمت فرش موثر است.

3) جنس فرش

جنس فرش یا ماده اولیه به کار رفته در فرش نیز مانند هر وسیله دیگری در کیفیت و قیمت آن تاثیر دارد. البته نکته قابل توجه این است که در فرش ماشینی بیشتر جنس نخ خاب فرش را معیار ارزش گذاری قرار می‌دهند. این بدین دلیل است که بخش قابل توجهی از فرش را نخ خاب آن تشکیل می‌دهد. همچنین زیبایی ظاهری انواع مدل فرش تا حد زیادی تحت تاثیر جنس نخ خاب آن قرار دارد.

4) استوک بودن یا نبودن

منظور از استوک بودن به معنی دست دوم یا کار کرده نیست. بلکه بیشتر در اینجا منظور، آن فرشهایی است که مدل فرش قدیمی شده است و یا به هر دلیلی تولید آن متوقف است. به این نوع فرشها به اصطلاح تک سایز یا استوک گفته می‌شود.

5) وزن فرش

وزن فرش به این دلیل در قیمت تاثیر دارد که میزان مواد اولیه به کار رفته در آن را نشان می‌دهد. وزن فرش علاوه شانه و تراکم به ارتفاع نخ خاب فرش نیز بستگی دارد.

6) طرح یا مدل فرش

بر خلاف آنچه مردم تصور می‌کنند و برخی از فروشندگان سودجو نیز از این عدم آگاهی مردم، سو استفاده می‌کنند، طرح یا مدل فرش هیچ تاثیری در قیمت فرش ندارد. یعنی اگر 2 فرش در تمامی فاکتورهای دیگر یکسان باشند، طرح و مدل فرش نمی‌تواند باعث ایجاد اختلاف قیمتی گردد و هر دو فرش قیمتی یکسان خواهند داشت.

انواع طرح و مدل فرش ماشینی جدید

مدلهای گوناگون فرش از قدیم تاکنون طرفداران خاص خود را داشته اند. بسیار از مردم در انتخاب طرح و مدل فرش مورد نظر خود، هماهنگی با دیگر عناصر دکوراسیون و یا به اصطلاح ست شدن را مد نظر قرار می‌دهند. اما عده ای دیگر نیز هستند که فرش خود را بر اساس شلوغی و خلوتی طرح زمینه آن و یا با تکیه بر روانشناسی رنگها انتخاب می‌کنند. در اینجا می‌خواهیم به چند دسته بندی مهم طرح و مدل فرش که بیش از دیگر طرح ها طرفدار دارد را به شما معرفی کنیم:

الف)  مدل فرش اصیل ایرانی یا کلاسیک

مدل های اصیل فرش ایرانی در فرش ماشینی اغلب به طرح هایی گفته می‌شود که بافت آن سالها در فرش دستباف رواج داشته است. این طرح‌ها اغلب طرح های مشهور و شناخته شده ای هستند که در بین مردم اقوام و شهرهای مختلف تولید می‌شوند. منظور از فرش کلاسیک علاوه بر طرح های اصیل ایرانی طرح‌هایی است که از نظر رنگبندی و ساختار نقشه و بافت آن شبیه به طرح های اصیل باشند هرچند خود طرح جدید بوده و سابقه بافت درخشانی روی فرش دستباف نداشته باشد.

دلیل اینکه این دو دسته در این بخش در کنار هم قرار گرفته اند وجود دو وجه مشترک خاص میان آنهاست. این دو گروه از هم از نظر رنگبندی و هم از نظر ساختار و طرح و نقشه به یکدیگر شباهت بسیار دارند. یعنی در هر دو از رنگها گرم و شفاف استفاده می‌شود و ساختار نقشه به کار رفته در هر یک نیز از یکسری اصول و نظم خاصی پیروی می کند.

ب) مدل فرش مدرن و فانتزی

در مدل های فرش فانتزی و مدرن، چیزی که می‌توان به عنوان ویژگی و مشخصه اصلی به آن اشاره کرد این است که دقیقا نقطه مقابل طرح های فرش اصیل و کلاسیک هستند. به عبارتی هم از نظر رنگبندی دیگر از آن رنگبندی جان دار و رنگهای گرم خبری نیست هم از نظر طرح و نقشه دیگر از اصول و ساختار پیشین بهره مند نیستند.

ج) مدل های تلفیقی فرش

مدل های تلفیقی که در یک سال اخیر بیشتر رواج یافته است، همانطور که از نام آنها پیداست از تلفیق مدلهای کلاسیک و اصیل با مدلهای مدرن و فانتزی شکل گرفته اند. شاید بتوان برخی از فرش های وینتیج یا کهنه نما را در این گروه قرار داد. نکته دیگر اینکه در فرش های تلفیقی تمایل به استفاده کمتر از رنگ در فرش وجود دارد و مدل های 2 تا5 رنگ زیاد به چشم میخورد. این امر در حالی است که پیش از این، به تبعیت از فرش دستباف، تمایل به استفاده زیاد از رنگها در کنار گلها و بوته های فراوان به چشم میخورد.

میزان بودجه مورد نظر شما برای خرید فرش چقدر است؟

لازم است بدانید که هزینه ای که بابت خرید فرش پرداخت میکنید رابطه مستقیمی با کیفیت آن خواهد داشت. اما دقت کنید فرش کالایی است که سال های زیادی میتوان از آن استفاده کرد پس تا حد امکان بهتر است در انتخاب خود بسیار دقت کنید. معمول فرش هایی که قیمت بالاتری دارند زیبایی بیشتر و کیفیتی بهتر خواهند داشت. پس درنهایت خرید فرش یک نوع سرمایه گذاری است.

پرفروش ترین فرش های بازار کدامند؟

جالب است بدانید که در زمان های کمی دور در منطقه های بسیار مختلفی طرح فرش ها بر اساس فرهنگ و آداب و رسوم آن منطقه در بازار ها یافت میشد. که هریک آنها طرفداران بسیار زیادی داشته. فرش های دستبافت به دلیل قیمت بالایی که دارند قابلیت خرید آن را برای عموم منع کرده است. جالب است بدانید که که فرش های گبه, گلیم و قالیچه های ترک نسبت به فرش های دستبافت فروش بسیار بیشتری دارد. اما فرش های ماشینی معمولا پرفروش ترین هستند  سهم بسیار زیادی از بازار را به خود اختیار داده اند.

 فرش های ایرانی با داشتن نقش و طرح های اصیل خود در تمام جهان طرفداران زیادی دارد.  علاوه بر طرح های کلاسیک فرش ایرانی با مدرن شدن دکوراسیون ها، سبک طراحی فرش به سمت مدرنیته شدن سوق پیدا کرده و فرش هایی که طرح های مدرن دارند بین خریداران بسیار محبوب شده اند.

محصول با موفقیت به سبد خرید اضافه شد.
Call Now Button